Практичною альтернативою складених меню для ресторанів є створення меню у вигляді буклету на спіралі, причому кожна сторінка інкапсулюється в товстий пластиковий ламінат. Меню відкривається і закривається дуже легко і буде лежати ідеально рівно ... плюс воно повністю захищене від плям і вологи.
Традиційно меню ресторану включає одне або кілька складань для створення декількох панелей або сторінок інформації. Незалежно від того, чи використовуєте ви подвійну, трикратну або інші типи складання, вони допомагають розділити вибір продуктів та напоїв на короткі і логічні розділи.
Крім подання безлічі варіантів в логічному форматі, меню ресторану має витримувати часте використання, а також бути стійким до плям і розливів. Щоб додати довговічність і захист, багато ресторанів вважають за краще ламінувати меню в міцний пластиковий ламінат.
Ламінування друкованого меню означає, що воно повністю закрито пластиковим ламінатом. Це ламінування меню з повністю запечатаними краями - меню затиснуте між двома частинами прозорої пластикової плівки, які проходять за край друкованого меню. Це дозволяє двом листам ламінованої плівки з'єднуватися один з одним по всьому периметру, таким чином повністю закриваючи друковане меню в пластику. Це допоможе уникнути потрапляння вологи і забруднень на друковану паперову підкладку.
Будь-яке складене меню можна легко переробити в ламіноване у вигляді брошури з кільцями. Панелі, створені лініями згину, просто стають сторінками в брошурі. Кожна сторінка меню ламінується і зшивається між з собою за допомогою кілець, заклепок або пружини.
Секрет підтримки цілісності ламінування полягає в тому, щоб розширити ламінат з запечатаним краєм. Таким чином, отвори для зшивання пробиті так, що вони проникають тільки в ламінат, а не в паперову основу. Це створює бар'єр захисного ламінату.
Нижче наведені переваги створення ламінованого меню у вигляді брошури замість використання складеного меню:
Замовляйте ламінацію та виготовлення меню онлайн на VPM-Поліграф за найвигіднішими цінами прямо зараз, залишивши заявку на сайті.